thuiswerk en bijverdienen vanuit huis
 
Administratief thuiswerk
Bijverdienen met het verrichten van administratieve werkzaamheden vanuit huis.

Administratief / Data entry:
Omschrijving:
Wij werken met een pool van oproepkrachten voor de uitvoering van de data-entry projecten. Afhankelijk van de aard van de projecten kan het invoeren bij de opdrachtgever of als thuiswerk worden verricht. De meeste werkzaamheden kunnen thuis gedaan worden.

Een oproepkracht kan volledig zelf bepalen wanneer en hoe lang hij of zij wil werken aan een aangeboden data-entry project, mits het werk op tijd wordt ingeleverd. Het is zelfs geen probleem als iemand het werk afbreekt, bijv. door tijdgebrek, en zich later weer beschikbaar stelt.

Wijze van solliciteren:
Solliciteer online via onze site.
Contactgegevens:
Indat
Roer 65
9733 AHGroningen

Verdien geld met het online invullen van Enquetes!
Global TestMarket is een online gemeenschap waar consumenten deelnemen aan de ontwikkeling van compleet nieuwe producten en diensten. Leden vernemen over nieuwe producten en diensten en maken er gebruik van. Tegelijkertijd verdienen zij MarketPoints - de online valuta, die kan worden omgezet in contant geld.

Wat zijn de verdiensten?
Verdien met iedere enquête waar u aan meedoet “Market Points” die u kunt inwisselen voor contant geld!

Wijze van aanmelden:
Meld uzelf aan via de website

Ontvang gratis alle nieuwe vacatures in uw mailbox
Meld uzelf aan voor onze vacature e-mail service en u ontvangt alle nieuwe thuiswerkmogelijkheden in uw mailbox. Ook van nieuwe vacatures op de website brengen wij u als eerste op de hoogte.

thuiswerk e-mail service   Meer info en aanmelden      © Job-coach.tv - Alle rechten voorbehouden. / refund / privacy policy / Algemene Voorw. / Contact