thuiswerk en bijverdienen vanuit huis
 
Telefonisch thuiswerk
Bijverdienen met het verrichten van telefonisch thuiswerk.

Telemarketing Thuiswerk:
Omschrijving :
Momenteel zijn wij op zoek naar mensen die vanuit huis op freelance basis telemarketingwerkzaamheden willen verrichten. Het gaat om het opvangen van pieken in onze werkzaamheden. Wij zijn hiervoor op zoek naar mensen met aantoonbare telemarketingervaring (outbound).

Wijze van solliciteren:
Stuur uw CV met korte motivatie naar:
vacature@dmcompany.nl
Contactgegevens:
DM Company
Vijverjufferhof 6
2492 RE Den Haag

Telemarketeers gevraagd:
Omschrijving:
Wil jij vanuit huis werken en je tijd zelf indelen? Wij zoeken enthousiaste ervaren Telemarketeers. Wil jij vanuit huis potentiële klanten telefonisch willen benaderen met leuke, interessante en aantrekkelijke aanbiedingen.

Je werkt aan opdrachten voor onder meer banken, verzekeringsmaatschappijen, postorderbedrijven en uitgeverijen. Dit betekent dat je potentiële klanten benaderd voor kookproducten, verzekeringen, gezondheidsproducten, CD-series en nog veel meer.

Wijze van solliciteren:
Solliciteer online via onze site.
Contactgegevens:
Turnstile
Hoofdveste 7A
3992 DH Houten

Telefonisch enquêteur:
Omschrijving:
U gaat vanuit huis computergestuurde telefonische vraaggesprekken voeren om gegevens te verzamelen voor zeer diverse TNS NIPO onderzoeken.

U voert de meest uiteenlopende vraaggesprekken. Over politiek, levensmiddelen, bankieren, over de dienstverlening van verschillende bedrijven, maar ook over lichtere onderwerpen als voetbal of snoepgedrag. Het kan van alles zijn.

Wijze van solliciteren:
Solliciteer online via onze site.
Contactgegevens:
Cati@Home
Postbus 247
1000 AE Amsterdam

Thuis werken als telemarketeer:
Omschrijving:
Wij zoeken mensen die vanuit huis voor ons gaan bellen. Ook ervaren telemarketeers die zelfstandig willen worden binnen een netwerkorganisatie, worden van harte uitgenodigd om te reageren.

Telemarketing is meer dan bellen. Het is via de telefoon een relatie opbouwen en deze onderhouden. U speurt in de organisatie naar de juiste contactpersonen die aanspreekpunt zijn voor de producten en diensten die wij onder de aandacht willen brengen. U bouwt een relatie op met de contactpersonen. Het doel is per telefoon afspraken maken voor adviseurs en accountmanagers.

Wijze van solliciteren:
Solliciteer (met cv en motivatie)
naar: telesales@eurospotter.com
Of Solliciteer via onze site.
Contactgegevens:
EuroSpotter
Postbus 951
3100 AZ Schiedam

Ontvang gratis alle nieuwe vacatures in uw mailbox
Meld uzelf aan voor onze vacature e-mail service en u ontvangt alle nieuwe thuiswerkmogelijkheden in uw mailbox. Ook van nieuwe vacatures op de website brengen wij u als eerste op de hoogte.

  Meer info en aanmelden      © Job-coach.tv - Alle rechten voorbehouden. / refund / privacy policy / Algemene Voorw. / Contact